JUJU HATS

 

God torsdag! Dette har vært en effektiv dag så langt. Vi skal ha selskap på lørdag, så da får hele huset en skikkelig runde med rydding og vasking. Garderoberommet har blitt shinet opp, kjøleskapene er rensket og vasket, jeg har løpt på mølla, lekt med Mallamor og fått meg en time på øyet. Ikke værst før 16! :) Nå sover lillegull litt, så da får mor blogge og drikke kaffe. 

 

Jeg har forelsket meg helt i disse fjærdkorasjonene, nærmere sagt juju hats. Jeg har SÅ lyst på noen sånne! Og så har jeg veldig lyst på noen grønne vegger. :) Male? Ja, hvorfor ikke!

Nå kom svigerinna mi inn døra her, midt i blogginga. Makan! ;) Nei, jeg får vel nesten være litt sosial. :) 

 

Blogges siden dere! Ha en tipp topp torsdag videre!!!

 

Klem Anine

 

Bilder fra google.

4 kommentarer

Vibeke

22.01.2015 kl.23:19

Hei Anine!

Kjøpte meg faktisk en sånn juju hatt på Milla for en stund siden. De er såå fine! Må bli et blogginnlegg :)

Grønne vegger er supersprekt, gleder meg til å se hvis du gjør det!

Ha en fin helg med gjester og det hele!

Klem Vibeke

Malin

25.01.2015 kl.17:54

Å må se viss du maler veggen grønn. Elsker fargen, men aldri turt og male veggene i den. Er super spent på evt resultat :)

Kristin Birkeland

01.02.2015 kl.15:10

Nydelige bilder!

Villa von Krogh

02.02.2015 kl.08:12

Kristin Birkeland:

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits