KJIP UKE, HERLIG HELG!

God søndag og god kveld! Har dere hatt en fin helg så langt? Håper det! Her har vi hatt gjester, igjen. Både middagsgjester i går og i dag, superkos! Ukene går i ett om dagen og helgene går med til lystige lag. I går kokkelerte Fredrik og Emma for meg og noen venninner, det blir ikke bedre enn det. :)

Spisestua har blitt noe helt annet etter vi fikk det runde bordet og de digge stolene fra Riviera Maison på Sandvika Storsenter. Man blir sittende i timesvis. Er SÅ fornøyd!

Og til jul er jeg kjent for å kjøpe en gave til huset, i år ga jeg den til Fredrik i stedet. Et speil jeg selv hadde lyst på. :) Har lenge tenkt på å ha et speil der, men har ikke vært så hypp på å skjule for mye av mursteinsveggen som jeg er så glad i. Så da jeg kom over speilet fra Kartell hos Xponella i Asker var det ingen tvil, det måtte vi ha! Speilet er samme sjanger som Kartell stolene på kjøkkenet, så det passet fint inn i Villa von Krogh. :) Fredrik fikk andre gaver som han muligens ble mer glad for altså. Bare muligens, han jo litt interiørnerd han også stakkars.

Mirrorselfie, say cheese!

 

Til jul fikk jeg fire vaser, blant annet denne lekre boblen fra Magnor. ELSKER den! En skikkelig universal vase. Tro det eller ei, det trengte a mor.  

Nå er hele gjengen gode og mette etter en kulinarisk helg. Nå skal vi få jentene i seng og så er det kosetid med mye snadder på tv. DIGG! 

Godt med litt kosetid alene med kjæresten min før den kjedelige og altfor travle hverdagen henter oss inn igjen i morgen. 

 

GOD KVELD DERE!

 

Klem Anine

9 kommentarer

Trine

01.02.2015 kl.19:39

Takk for igår skatt❤️

Ellisif

01.02.2015 kl.20:08

hei, kjempe fint hus du har. Liker lampen i taket extra godt!! Hvor er den kjøpt!

:):):)

Malin

01.02.2015 kl.22:16

Hei. Jeg ser at du har byttet til rundt spisestue bord. Syntes selv det er utrolig lekkert, men så spørsmålet. Jeg er så redd for at det blir for lite når du har mange på middag. Hvordan er det å gå fra stort bord, til et rundt et? :)

Må si igjen, at bloggen er fantastisk :)

Villa von Krogh

02.02.2015 kl.08:12

Malin: Vi har et bord til 16 som står i kjelleren. Men man kan kjøpe noen små bord på IKEA og sette til bordet. Bare å ha på duk. Bordet som det er kan man sitte 8 stk rundt. :)

Villa von Krogh

02.02.2015 kl.08:12

Ellisif: tusen takk. :) Den kjøpte vi på en tur i Kina.

Huldra

02.02.2015 kl.09:14

Deilig stemning hos deg som vanlig. Elsker veggen deres :)

Malin

02.02.2015 kl.12:27

Tusen takk for svar og tips :)

02.02.2015 kl.14:50

Hvor er det flotte spiseborde fra?nydeligt hjem du har :-)

Villa von Krogh

02.02.2015 kl.19:57

Anonym: Riviera Maison :) Tusen takk.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits