BIRTHDAY

Hei godtfolk! Lenge siden sist! :) Dette småbarnslivet er hektisk. Eller er det jeg som gjør det hektisk for meg selv? :) Ja, dere kjenner jo meg. Litt turbomamma som ikke er så glad i å kjede seg. Da går dagene da! 

Vinterferien er på hell for denne gang og i dag har vi hatt besøk av familien og feiret min 33 års dag. En skikkelig bomba de caloria av en pavlova er inntatt etter en nydelig chevresalat. Mmm, bursdager altså! 
Ny uke venter, og i morgen skal jeg i møte ang den nye bloggen min. Jeg GLEDER meg! Bloggen blir den samme, men ny bloggadresse og layout. Juhu! Det er sikkert fler av dere som har lagt merke til United Bloggers? Vel, dit flytter jeg om en måneds tid. Det må jo bare bli bra!

Har dere hatt en fin helg da? Gjort noe artig? Sikkert fler som har benket seg foran skjermen og sett på VM. Det er jo så gøy!

 

Nå skal jeg avslutte helgen med å krype under pleddet og se på en film med min kjære. Litt redusert i dag etter en tur på byen i går. :)

 

Ha en fin kveld alle sammen!

Klem fra bursdags"barnet"

10 kommentarer

Trine

22.02.2015 kl.20:34

Gratulerer med dagen din :) Det va ei flott pavlova!

Lykke til videre med bloggen din!

Her starte ny hverdag i ny jobb i morra. 4 mnd hjemme har vært lenge!

Ha ei flott uke!

Klæm Trine

Iselin Renée

22.02.2015 kl.21:30

Gratulerer med dagen :)

Vibeke

23.02.2015 kl.00:14

Hei og GRATULERER så mye med dagen!! :))

Pavlova er en av de beste kakene og denne så helt yummy ut!

Herlig at du begynner å blogge på UB, vi ternger flere flotte interiørblogger :) Du kommer til å bli superfornøyd! Kanskje (antakelig) kommer vi til å treffes en gang... SÅ gøy!!

Klem Vibeke

Helene

23.02.2015 kl.09:08

Gratulerer! Og den kaken så nydelig ut :D

Malin

23.02.2015 kl.10:30

Blir så utrolig glad når det dukker opp nye innlegg :) Gratulerer så mye :)

Kaya

23.02.2015 kl.12:18

Kaken ser herlig ut:) gratulerer så mye med vel overstått dag! Gleder meg t du får ny blogg, det blir spennende å følge deg videre. Ønsker deg en herlig ny travel uke:)

Villa von Krogh

23.02.2015 kl.16:29

Trine: Å, lykke til i ny jobb Trine! :) Hurra!!!

Villa von Krogh

23.02.2015 kl.16:29

Iselin Renée: Tusen takk.

Villa von Krogh

23.02.2015 kl.16:30

Vibeke: I know, UB blogg blir kanonbra! Møtte på mannen din i dag, hyggelig fyr! Vi sees sikkert plutselig Vibeke. Klem tilbake

Fru Perez

24.02.2015 kl.08:55

Gratulerer på etterskudd med dagen! (selv om jeg har gratulert tidligere altså, men jeg må jo skrive det her også sånn at ikke folk tror at jeg er FREKK!;))

Det jeg egentlig vil gratulere med nå er United Bloggers! Så kult! Gleder meg til å henge på videre! :)

KLEM

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits