NYTT INTERIØR I HUS

God mandag dere! Hvor ble det flotte været av egentlig? I går banket våren på døren, men i dag er kong vinter tilbake i all sin slafseprakt. Kjedelig! Eneste hyggelig med grått slafsevær er å lage seg en god kopp te og fyre opp med masse stearinlys. I dag dropper vi slalåmtrening og lager deilig torskemiddag i stedet. For en gangs skyld skal alle være hjemme en mandagskveld, ikke værst! Kryss i alle tak! xxx

Jeg har kjøpt bursdagsgave til meg selv i år, ny lykt. :) Er den ikke fin? Lager veldig fint lys! Og så fikk jeg en suuuperlekker vase i gave, very nice. Bursdag er gøy! Vasen er kjøpt hos Bergerlia i Slemmestad og lykta er fra Moodies i Asker. Lykta blir fin å ha ute på bordet i sommer også, can't wait!

Litt nytt interiør er gøy! Jeg burde jo i grunn hatt et "garasjesalg" her jeg. Det renner over av interiør i kjelleren. 

Og apropo salg, det kommer noe til salg her på bloggen litt senere i kveld. :) So stay tuned! 

Ha en nydelig mandag videre dere! Tross møkkaværet. ;)

 

Klem Anine

 

Følg meg gjerne på facebook eller instagram, aninevonkrogh.

3 kommentarer

Tine Fiskaa Håvak

01.03.2015 kl.14:01

Wow! flott innlegg! Ny fast leser her hvertfall!

Eline

03.03.2015 kl.19:42

Bergerlia har så mye fint! Var der i dag. Kan jeg spørre hvor lampen er fra?

Villa von Krogh

03.03.2015 kl.21:32

Eline: Den har jeg kjøpt i Kina. :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits