ET HINT AV VÅR

Ah, for en dag dere! Er det mulig å bli SÅ glad i fint vær? Jepp! It is! :)

Jeg har fått tatt en liten runde med rydding her hjemme i dag. Rakk ikke vindusvask, så det får jeg ha tilgode til helgen. Vinduene ser ikke ut etter høsten og vinteren! Usj a mei. Fru Støv På Hjernen får helt fnatt!

Innimellom slagene så drømte jeg meg bort i sommerbilder fra i fjor og disse bildene er like fine å vise dere i år som i fjor. Er så glad i syriner, ja og Voluspa. ;) Nå som mars har ankommet er vinteren snart på hell og det er lov til å dekorere litt vårlig. Jeg er svak for duse pasteller, gjerne rosa og grønt. 

Kom mai du skjønne milde sier nå bare jeg. Vi kunne glatt ha hoppet over mars, tatt en liten snartur innom april for å så nyte mai med sine festligheter og varmegrader. 

Gleder dere dere til våren også? :)

Fat, rosa telys, sand og pudderrosa og hvit paljettpute fra Moodies, lysegrønn telys fra Christiania Glasmagasin, hvit pute fra H&M Home, Missoni pute og beige fløyelspute fra Xponella.

 

Nå er det tv tid her i huset, trenger å legge meg vannrett etter en lodrett dag. 

Ha en fortsatt finfin kveld dere!!!

Klem Anine

7 kommentarer

Stine Tokle

03.03.2015 kl.19:14

SÅÅ FINT! :D

Malin

03.03.2015 kl.19:57

Helt fantastisk fint :D

Tove G.

04.03.2015 kl.11:47

Så friskt og delikat 😊

Du.... den fargen på veggen der - vil du røpe hvilken det er?

Villa von Krogh

04.03.2015 kl.11:49

Tove G.: Tusen takk Tove. :) Fargen heter SOLID, fra Jotun.

Tove G.

04.03.2015 kl.12:33

Tusen takk 😊

Camilla

04.03.2015 kl.14:51

Å så lekkert. Det duftlyset der er bare helt utrolig god lukt på.

Lina

04.03.2015 kl.16:47

In love med din interiør <3 <3

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits