BOMPING OG NYE BORD

Heisann hoppsann! Har uka deres vært fin? Det har vår. :) Men dagene har ikke nok timer til mor dessverre. Hoppsann passer bra om dagen. Jeg er en sprettball som hopper fra jobb til baby, trening, familie, husmor og privatsjåfør for Emmagull. Det går i hundre! Men jeg liker det. Jeg slipper å kjede meg for å si det sånn. Jeg er som Tigergutt, bomper avsted. :)

Forrige uke bompet jeg en snartur til gamle traker for å sikre meg noen nye bord. Det gamle bordet har blitt byttet ut med noen småbord, alle er kjøpt hos Zanz i Lillestrøm. Det ble mye mer luftig. Til og med Fredde er fornøyd. :) Det er ikke hver gang det. HURRA!

Eneste jeg må fikse er understellet til speilbordet. Sort, huset er jo allergisk mot sort! Uansett hvor mye jeg prøver så passer ikke sort inn et eneste sted i Villa von Krogh. Det blir vel en nøytral farge fra en sprayboks om ikke veldig lenge. Forslag til farge? Og sprayboks?

Jeg er endelig skikkelig i gang med trening igjen, takk og lov! Så mye mer energi, livsglede og overskudd man får. Turbomamma må jo ha litt å gå på. Eller rettere sagt bompe på. ;) I dag har jeg vært på en time på Elixia og trillet en times tur i vårværet. Fyttikatta så deilig! Sol gjør en lykkelig, eller hva sier dere?

Nå får jeg finne frem vaskekosten og moppe over gulvet mens Malla Marikken laller. :) Og så er det tid for en kaffetår. ALDRI en dag uten!

Ha en fin mandag dere også! Håper solen skinner hos dere.

Klem Anine

5 kommentarer

Linda

02.03.2015 kl.15:02

Vakre bord😃 For de av dere som ikke vil ta turen til Lillestrøm, så finnes de på Xponella i Asker💃💃

Berit EL

02.03.2015 kl.22:13

Lekkert bord du har fått tak i, luftig og fint sammen med de 2 andre. Men enig med deg, sort passer ikke. Hvis du vil være litt frekk, så mal/spray det i sølvfarge. Men vil du være på den sikre siden; gull.

Lille Malla er jo bare helt bedårende!

Og du; husk å slappe av litt innimellom også.

Live

03.03.2015 kl.08:40

Prosjekt Sprayboks: Biltema har et ganske bra utvalg med metalliske farger i spray.De egner seg til det meste og er rimelige på pris :)

Villa von Krogh

03.03.2015 kl.11:35

Live: Takk :)

Hobbyvimsa

04.03.2015 kl.13:42

Rå fine bord,og så stor vesle jenta har blitt..Helt nydelig.

Kos deg i sola

klem Linda

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits