TROFAST, I PROMISE!

God tirsdag! Da sover lillegull igjen og jeg har slukt en stor kopp med kaffe. DIGG! Solen skinner og kaster lys over at huset sårt trenger en liten refreshing. Flaks at mor snart er klar for å gjøre litt husarbeid. Men først så vil jeg tipse dere om et deilig nytt duftlys fra Voluspa, nemlig Prosecco Bellini. det lukter himmelskt, friskt og vårlig. Mmm, VÅR! Fant jammen meg en matchende bukse til lyset, så den måtte jo nesten få bli med hjem i samme pose. Er det noen sak? :) To fluer i en smekk!

 Nytt lys, ja hvorfor ikke prøve dette? Luktesansen min er forelska og den kommer ikke til å være utro med det første. Anbefales!

Ja, da er det vel bare gire opp til femte gir fra park. Det beste med et rotete hjem er at det kan jo bare bli bedre! 

 

Ha en strålende tirsdag godtfolk! 

Klem Anine

5 kommentarer

Ingrid

03.03.2015 kl.12:53

Hvor er buksa fra? Den var jo bare helt nydelig 😍

Tonje

03.03.2015 kl.16:19

VEt du om det er mulig å kjøpe dette dutftlyset på nettet noe sted? Ser det er så mange som syns det lukter godt, så da måå jo bare jeg få tak i det også :)

Villa von Krogh

03.03.2015 kl.17:05

Tonje: Vet ikke, du lan jo sjekke ut Carma. Vet de har Voluspa. :)

Villa von Krogh

03.03.2015 kl.17:06

Ingrid: Fra Vila, kjøpt hos Olivias Verden på Sandvika Storsenter. De har butikk på Strømmen også.

brannstroms

03.03.2015 kl.18:07

Så fint!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits