KONFIRMASJON OG BRYLLUPS TIPS

Heisann! Jeg er i det spøkefulle hjørnet i dag, så da er dere advart allerede.

Noen av dere som planlegger bryllup, konfirmasjon eller kanskje et lag av et slag? Haha, rimte jo! Kanskje litt inspirasjon fra over dammen kan være noe? Jeg eeeelsker disse damene som står bak Sitting In A Tree Design. De er helt rå! Jeg kjenner jeg har lyst til å å arrangere et heidundranes lag etter å ha bladd meg gjennom bildene deres. Disse bildene er for fine for å ikke deles med dere, so here we go. :)

Man trenger ikke disse proffe damene til å fikse et lekkert bord. Sånn her kan man fint dekorere fint selv. 

Easy peasy! Ja, det kan du si det Anine, men hvordan gjør vi det tenker dere? Jo, hør nå her damer (evt menn). 

Loppis er gull! Nei, det er ikke tull! På loppis finner man masse gammalt skrot som er topp til å dekorere bord med. Små vaser i ulike slag, hva med de gode gamle Norgesglassene? De kan fint brukes til både lys og blomster. Ja, spraylakker de om du vil! Og så er det jo lysslynger, der er det bare å velge og vrake. Man må ikke kjøpe blomster heller. Om sommeren er det likeså fint med markblomster eller bare noe grønt fra naturen. Og som dere kanskje ser så har de brukt aviser som bordbrikke. Hvis man vil ha de i sort/hvitt kan man jo kopiere avisen. Kanskje en av hedersegjestene har vært i avisen? Da er det jo ekstra stas å bruke det! Eller hva med avisoppslag fra året hedersgjestene ble født? Fiffig. Man kan jo også bruke ulikt bestikk om man vil det. Ønsker man et røft uttrykk kan det passe perfekt. Så dere, la de små obligatoriske babyskoene ligge igjen i skapet når dere dekker bordet. Gjør noe annet enn kremt, alle andre! ;) Eller lur de inn et eller annet sted. Ja, jeg vet dere har lyst. Tihi. De er jo så søte.

En litt mer sukkersøt variant her i et organisert kaos. For å dekke et lignende bord er loppis også tingen. Lysestakene kan spraylakkeres i hvilken som helst farge, samme med de små glassene. Her har de brukt ølflasker som vaser også, stilig! Og bordnummeret er på en karaffel. Like får man på IKEA til en slikk og ingenting. Visste dere forresten at det er innmeldingsavgiften i "det norske lesbiske forbund"? En slikk og ingenting. :) Nei, uff da Anine. Kanskje holde den dårlige humoren din for deg selv og dine nærmeste? Nei, ikke i dag. (og nei, jeg har ikke noe i mot homfile eller lesbiske) ;)En vakker brudepikeblomst med blondebånd. Enkelt og lekkert! 
Jeg skal værtfall på loppis til våren! Har et 40 års lag neste vinter, så kan jo begynne i det små allerede. :) 

Ble dere inspirert? Hope so! :) Og beklager for den dårlige vitsen, jeg bare måtte. 

 

Ha en tipp topp kveld videre!

Klem Anine

 

5 kommentarer

Malin

05.03.2015 kl.21:35

Supert innlegg, gjerne flere slike :) å bloggen er fantastisk :)

Cecilie T

05.03.2015 kl.21:38

Hihi wishes do come true ;-)

Mange fine ideer her! :-) Skal sjekke ut loppene der ute! D var en god ide :-):-):-)

Lise

06.03.2015 kl.14:53

Hei! Må bare si meg enig med Malin. Supert Innlegg....gøy med litt humor også. God helg

Vegard

07.03.2015 kl.23:48

Heisann! Sinnsykt kul blogg! Håper du får en bra helg hilsen Vegard.

Katrine Bjellhansen

08.03.2015 kl.17:20

Rett og slett fantastisk:) får lyst til å arrangere en fest:)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits