BADET SKAL FORNYES

God torsdag godtfolk! Her i huset har forkjølelsen kommet, noe så kjedelig! Ikke kommer jeg meg ut i finværet, er pent nødt til å holde meg inne. Ja, og med lite energi så går dagene sakte. Kjeeeedelig! Jeg tar et varmt bad hver gang lillemor sover, fryser jo hele tiden. :) Og så prøver jeg å hvile nok så jeg er fit for champagnelunsj med jentene på lørdag. Mor trenger en "Aninedag" sårt! Sist var i oktober,  så tvitvi for at forkjølelsen er borte til da. 

På badet så skal vi bytte ut badekaret vårt, jeg må bare klare å bestemme meg for hvilket vi skal kjøpe. Noen gode forslag? Det må være i en enkel stil. Ikke noe dill dall. Resten av badet er vi fornøyde med. Spesielt den fine steinvasken vi kjøpte i Kina. Den er en av mine favoritter her hjemme. 

Badekar, ja jeg får tråle nettet så vi får bestilt et kar. Godt å ha noe å gjøre da. :) Og dere, den 18. mars kommer den nye bloggen opp. Bloggadressen blir den samme som jeg hadde før, nemlig www.villavonkrogh.com

Det blir STAS! 

 

Håper dere har hatt en fin uke så langt og at dere er frisk som en fisk hele gjengen! Husk skjerf på disse vårlige dagene så slipper dere kanskje unna snufs. :)

 

Ha en finfin dag! 

Klem Anine

2 kommentarer

Helene

12.03.2015 kl.14:38

Badekaret ditt er jo sååå fint! Er det funksjonen det er noe galt med eller utseende? Jeg har alltid synes det var så lekkert nemlig <3

Villa von Krogh

12.03.2015 kl.17:49

Helene: Det er ødelagt. :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits