HYTTELIV PÅ SYNNFJELL

Hyttekos! Ja, det er ikke å forakte. Her kommer endelig bildene fra interiørfototgrafen og stylisten var på besøk hos min svigerinne og svoger på Synnfjell. 

De har blandet inn mange gamle skatter med nye møbler, et must for å skape den varme og lune atmosfæren som man gjerne vil ha på hytta. Vi koser oss værtfall noe veldig når vi er på besøk her! 

Dere kjenner kanskje igjen bordet fra vår hage? Det var Sarah som oppdaget Fru Blom Design, så da hermet jeg likeså godt etter henne. Benken er også fra Fru Blom. Fredrik drømmer om fjellhytte han også, jeg er litt mer tilbakeholden. Men kjenner jeg han rett så får han det som han vil. Etterhvert. :)

Koselig hytte, eller hva? Hele reportasjen kan dere lese her.

Fortsatt fin torsdag!

Klem Anine

 

Bilder Inger Mette Meling Kostveit. 

3 kommentarer

Katrine Bjellhansen

12.03.2015 kl.21:21

Så fint og koselig

Hanne

16.03.2015 kl.22:52

Anine - vet du om de har beisa veggene innvendig? skal pusse opp soverommet på hytta... håpet å slippe å male ALT, hehe! tenkte kanskje det var et håp om at det holdt med tak og vindu, og så kan veggene få lov å være brune. de er ganske mørke - slik som på denne hytta :)

Villa von Krogh

17.03.2015 kl.19:04

Hanne: Det er beiset :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits