SNEAK PEEK AV NY BLOGG

God kveld folkens! Nå er det ikke lenge til den nye bloggen går live. Onsdag er den store dagen! Bloggen er "in the making", altså ikke ferdig enda. Men dere kan se oppsettet noenlunde allerede. Bloggadressen blir endret, samme med header og diverse småtteri som font, farge osv. Nytt på denne bloggen er at man kommer inn på en forside, altså ikke direkte inn på blogginnleggene. For å komme til blogginnlegg trykker man enkelt og greit på BLOGG FEED. Da kommer innleggene etter hverandre som dere er vant til. Vil dere ta en sneak peek kan dere trykke dere inn HER. Bloggen kommer til å se litt annerledes ut etter jeg har fått satt litt mer "Aninepreg" på den. Gleder meg Sånn ca SÅÅÅ mye!

Nye adressen blir den gamle, www.villavonkrogh.com

 

Hope to see you there! 

Nå kommer snart Emmagull hjem etter sin første stafett. Lille skiløper'n min. :) Skal lage en kopp med kakao til henne jeg. Da blir hun glad.

 

Nyt kvelden videre!

Klem Anine

4 kommentarer

Kaya

12.03.2015 kl.20:30

Nye bloggen blir nok helt super:) Gleder meg virkelig til å følge deg videre der. Ønsker deg en super kveld! Her blir det beina på bordet og litt tvtitting.

Cecilie T

12.03.2015 kl.22:28

Blir spennende med nytt design! :)

tommy

13.03.2015 kl.09:22

fin blogg

Merete

13.03.2015 kl.14:33

Så gøy! Ser ut til å bli kjempebra! Gleder meg masse til å se ordentlig:)

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits