LEDIG I PÅSKEN!

 God fredag fine folk! Noen som er hypp på varmere strøk i påsken? Casa von Krogh i Marbella er ledig hele påsken. Leiligheten ligger rett ved Puerto Banus, i nærheten til alt! :) 

Send meg mail på interiorglede@gmail.com hvis det er av interresse. Det er 8000,- for en uke. Plass til 7 personer. To soverom og to bad. 

 

 Vi leier ut hele året, men nå er sommeren fullbooket gitt. :)

Som jeg gleder meg til å dra ned igjen! 

Ha en fin dag alle sammen!!!

 

Klem Anine

2 kommentarer

Silje Eriksen

13.03.2015 kl.11:30

Å så herlig, skulle ønske jeg hadde fri så lenge i påsken :-)

Tove

13.03.2015 kl.11:39

Fantastisk flott leilighet.Er den ledig 1-2 uker fra 20 juni i år eller...Hvis ikke, vet du om noen andre pene leiligheter som leies ut i dette området...Mvh Kr.Sand.

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits