INSPO TIL GUTTENE, BÅDE STORE OG SMÅ

Heisann! Det er fler av dere som har ønsket dere inspirasjon til gutterom, ja i alle aldere. Her kommer et knippe med fantastiske rom som jeg håper dere kan få litt inspo av. 

 

 Dette rommet stylet svenske Hanna for Ellos. Legg merke til malingen på veggen. Det er ingen sak å male en vegg i to farger. Bare mal den lyseste fagren først. la den tørke, teip maskeringsteip der du vil ha skille og mal med den andre fargen. Når du er ferdig med siste strøket fjerner du bare maskeringsteipen med en gang. Bildene er fra hennes hjemmeside som dere kan se her.En litt dusere variant her. Hvem vil vel ikke ha et eget rom under senga si? Bildet er fra her. 

Og her har dere et stilig ungdomsrom. Fresht med gult! Her er det også malt i ulike farger, enkelt og dekorativt. Hyller med bøker og leker er en fin erstatning for bilder. Ikke bare er det dekorativt, man får ekstra oppbevaring også. Bildet er fra denne bloggen.

Og sist men ikke minst, retrorommet fra denne bloggen. Morsom tapet fra Blafre på en vegg og skap og seng i samme farge som på tapeten. Stilig!
Noen fine nettbutikker for barnestæsj sånn på tampen. 

- Blafre

- Minirom.se

- Lykkefryd

- Guttelus 

- Urban Walls

 

Da er det bare å ønske dere alle en GOD helg!

Kos dere. ;)

 

Klem Anine

6 kommentarer

Enya Gundersen

13.03.2015 kl.17:23

Utrolig stilig :-D

Cecilie T

13.03.2015 kl.19:50

Herlig! :-)

Tror jeg likte det første best :-) Likte utolig godt kontrastene mellom d hvite og d svarte :-) Hihi så er jo jeg litt nerdete også ;-) Og husker selv hvor jeg elsket tanken på å ha et hemmelig rom i rommet mitt også - man måtte jo ha et sted å hjemme seg i tilfelle d kom monster, eller d brøt ut krig. Whatever var mest sannsynlig. Hehe! :-P

Mye stilige inspo :-) Spennende å se hva dere har tenkt å gjøre med Malla Marikken sitt rom :-):-):-)

13.03.2015 kl.21:01

Kule bilder:)

Iselin Renée

14.03.2015 kl.17:14

Veldig fin inspo :)

tommy

15.03.2015 kl.16:56

riktigt fint =)

littavkobling.blogg.no

16.03.2015 kl.12:28

Mange herlige bilder av ulike gutterom!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits