TIPS OM MALING OG FARGE

God kveld. Da var nok en helg på hell, en vedlig fin en. :) Jeg har planer for kjøkkenet denne uka. Det skal ryddes, vaskes og fikses litt på. Gleder meg til å vise dere hva jeg har funnet på nå. :) Noen som vil gjette? 

Tenkte jeg skulle komme med et tips til dere i kveld. Sikkert mange av dere som vet det allerede, men har du en farge du synes er fin på en ting så kan du få maling i samme farge. Malebutikkene kan scanne en farge og blande tilnærmet lik til deg som du kan male med. Kubbestolen min for eksempel, den er et resultat av blåfargen på serviset mitt. Fiffig! 

Mannen jobber og jeg blogger. :) Kanskje jeg skal friste med en film så han kan slappe av litt før nok en hektisk uke starter. Han må legges på ladning! Det må i grunn mor også. Er i sofamodus kjenner jeg. 

 

Kos dere i sofaen dere også! 

Klem Anine

 

5 kommentarer

Kari

15.03.2015 kl.21:51

Lekkert! Så hyggelig tips! Fikk lyst til gå på loppemarked snart. Og, maling og shining står for tur her også. Gleder meg til nye tips! Du gjør alt så lekkert! Klem, Kari :-))

15.03.2015 kl.22:00

Trivelig hos deg da, og den blåfargen er fin. Kos deg på sofaen i kvelden :)

Katrine Bjellhansen

15.03.2015 kl.22:44

Så fint:)

Ida

16.03.2015 kl.09:04

alltid er det så nydelig hos deg! kan jeg spørre hvor kjøkkenet er fra? vi skal kjøpe hus som det må restureres alt fra gulv til tak - og da ønsker vi et like så fint kjøkken ssom villa von krogh! takk for din inspirasjon til en hver tid - kos deg !

Villa von Krogh

16.03.2015 kl.09:34

Ida: Tusen takk for det Ida. :) Kjøkkenet vårt er herregård fra Sigdal. Bare standar hvit. :) Lykke til med husprosjekt!

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits