RUSK OG RASK

God søndag dere! Har dere kost dere ute i helgen dere også? I dag er jeg heldigvis i litt bedre form, så da har jeg kost med ute i solen. Hele familien har hjulpet til med å rydde litt ute, ser jo ikke ut etter vinteren! Alt er skittent, fysj a mei! Vi har også hatt besøk av svoger, svigerinne og min lille nevø. Pølser på bålfatet er alltid en slager! :)

Og ja, dere ser rett. Jeg røyk på et oliventre i går. Jeg som ikke skulle ha det i år. Så lenge holdt det! Det var billig da, får skylde på det. Ellers i helgen så har vi bare slappet av, spist god middag, sett på Grand Prix, satt opp noen hyller i garderoben og vasket og skrubba plattingen. 

Og sånn sitter jeg og kommanderer folk rundt mens jeg drikker kaffen min. Det er jo viktig at andre jobber når mor tar seg en pust i bakken. Og den pusten var jammen meg velfortjent. ;)

Husvask, trappevask og spyling av gårdsplass får vente noen uker. Huset må males og gårdsplass må sandes på nytt. Man blir aldri ajour med hus, har noe å gjøre konstant. Men det er jo koselig da. Takk og lov.

Nei dere, middagen fikser seg ikke selv. Får vel hive sammen en salat jeg da. :) 

 

Ha en riktig så fin søndag videre! 

Klem Anine

6 kommentarer

jannickea

15.03.2015 kl.20:05

så fine bilder :) virker som en veldig hyggelig dag :) hvordan rase er hunden din

Villa von Krogh

15.03.2015 kl.20:20

jannickea: Engelsk staff :)

Linda

15.03.2015 kl.20:24

så koselige bilder og veldig fint oliventre. Hvor fikk du tak i det? Pris?

Katrine Bjellhansen

15.03.2015 kl.20:43

Koselig

Villa von Krogh

15.03.2015 kl.20:55

Linda: Ikea. :) 300,-

Villa von Krogh

15.03.2015 kl.20:55

Katrine Bjellhansen: Takk Katrine :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits