SLIK BLIR UTESTUA

Heisann dere! Har dere hatt en fin start på uka? Vi har bare slappet av hjemme i dag, deilig å ikke ha noen planer for dagen for en gangs skyld. 

Planer er det nemlig nok av ellers, og en av de er å fortsette med utestua vår. Vi bygger den av stein fra Asak, slik som på bildet. På taket blir det torv så det går litt i ett med landskapet og på den ene veggen utenfor skal vi plante villvin. Det er så nydelig! Grønn om sommeren og rød på høsten. 

Inne i hagestua har vi sett for oss å snekre møbler og så kommer det en liten "kjøkkenbenk" og en peis. Vi skal mure peisen selv, så det blir spennende å se hvordan det går. Heldigvis har vi en muremester i familien om det skulle gå helt galt. 

Jeg kunne godt hatt villvin på den ene siden av huset også jeg. Hva sier du elskling? :) 


Hva tror dere? Blir det fint? :)

 

Jeg får titte i kjøleskapet og se hva jeg kan bjuda på til middag i dag. Spagetti til folket tror jeg! Vi blogges siden.

Ønsker dere en fin mandag videre.

 

Klem Anine

 

Det fine bilde av villvin er fra denne bloggen.

5 kommentarer

Marit

16.03.2015 kl.15:11

Høres flott ut! :) Jeg ville tenkt meg om to ganger ang. villvin, da min erfaring er at det tiltrekkes helt ufattelig mye småkryp! Edderkopper, snegler, klypedyr osv. Lite trivelig :/

Janne

16.03.2015 kl.15:45

Blir kjempe fint. Jeg har villvin. Hadde ikke hatt det på huset men på hagestuen som du sier. Huset blir veldig stygt av de klatretrådene. Men den er jo så dekorativ 😊

littavkobling.blogg.no

16.03.2015 kl.16:41

Så tøft det blir! Vi tegner og planlegger også utestue, men det blir i glass. Perfekt å lage utekjøkken også da! Lykke til videre i prosessen:)

Stine Lervik

16.03.2015 kl.17:55

Så vakkert! Blir stadig imponert over alle de fantastiske ideene dine. Vi har også en flott villvin i hagen! den er så nydelig.

Ha en fin kveld

Medisinstudent

17.03.2015 kl.20:24

Hei! Jeg kan svært lite om interiør, og har alltid hatt lyst til å bli mer kreativ. Flott at du blogger om noe du elsker, og du er veldig flink! Hyggelig om du tar en titt på bloggen min. Ha en fortsatt fin kveld, Anine! :)

Skriv en ny kommentar

Villa von Krogh

Villa von Krogh

33, Asker

Villa von Krogh skrives av meg, Anine. Mammaen til Emma Sofie, Malla Marikken og hunden Copper, for å ikke glemme kona til Fredrik. 32 år og lidenskapelig opptatt av interiør og arkitettur. Jeg elsker det gamle og sjarmerende, det som glitrer og selvsagt en dose med de nye trendy tingene. Min stil kaller jeg "Shabby Glam", en miks av alt jeg elsker. Jobber som interiørkonsulent og blogger, mine kreative sanser får utløpt seg hver eneste dag og mye det av det vises her på min lille baby nr 4 Villa von Krogh. Velkommen skal du være! Håper jeg kan inspirere.

Kategorier

Arkiv

hits